A A A

Kolekcija za njegu kose

Kosa ima specifičnu ulogu, a to je zaštita glave od iznenadnih promjena temperature. Kosa je i modni detalj, a potrebna joj i je redovita njega kako bi bila zdrava i kvalitetna. Mnogi su načini njegovanja kose i potrebna joj je redovita njega kako bi blistala punim sjajem. Lijepa, sjajna i zdrava kosa sa FM kozmetikom više nije mit jer joj vraća svilenkasti sjaj i glatkoću, štiti vlasi i smanjuje njihovo ispadanje, jača kosu i daje joj ugodan miris.
 • Stranice: 1
 • W07 Šampon za normalnu kosu 200 ml.

  Kolekcija za njegu kose

  Prirodni proteini svile vraćaju kosi svilenkastu glatkoću i sjaj, smanjuju gubitak kose, mašćenje i elektricitet. Hidratizira, omekšava i štiti kosu, te olakšava četkanje. Ravna i modelira je, te ostavlja ugodan cvjetni miris. Koristi se za svakodnevnu upotrebu.
  Kataloška cijena 57.00 kn
 • W03 Regenerator za normalnu kosu 150 ml.

  Kolekcija za njegu kose

  Prirodni proteini svile vraćaju kosi svilenkastu glatkoću i sjaj, smanjuju gubitak kose, mašćenje i elektricitet. Hidratizira, omekšava i štiti kosu, te olakšava četkanje. Ravna i modelira je, te ostavlja ugodan cvjetni miris. Koristi se za svakodnevnu upotrebu i obavezno se ispire nakon upotrebe.
  Kataloška cijena 57.00 kn
 • SPREJ ZA KOSU FM 81H CVJETNI - ZELENI MIRIS (Delikatan) 50 ml.

  Kolekcija za njegu kose

  Identičnog mirisa kao parfem FM 81. Mirisne note : magnolija, đurđevak, ruža, ljubičica, crvena jabuka, zeleni krastavac, bijela mirisna smola i egzotično drveće. Od posebno odabranih polimera dati će kosi sjaj i volumen. Dodaj na svoju kosu aktivne tvari hrane kosu i vlasište. Obogaćen sastojcima za zaštitu kose od statičkog elektriciteta. Praktično pakiranje i pogodan za sve tipove kose.
  Kataloška cijena 60.00 kn
 • SPREJ ZA KOSU FM 141H CVJETNI - VODENI MIRIS (Romantičan) 50 ml.

  Kolekcija za njegu kose

  Identičnog mirisa kao parfem FM 141. Mirisne note: akord leda, nar, božur, magnolija, cvijet lotosa, ambra, drvo acajon i mošus. Od posebno odabranih polimera dati će kosi sjaj i volumen. Dodaj na svoju kosu aktivne tvari hrane kosu i vlasište. Obogaćen sastojcima za zaštitu kose od statičkog elektriciteta. Praktično pakiranje i pogodan za sve tipove kose.
  Kataloška cijena 60.00 kn
 • SPREJ ZA KOSU FM 147H CVJETNI - ORIJENTALNI MIRIS (Poslovan) 50 ml.

  Kolekcija za njegu kose

  Identičnog mirisa kao parfem FM 147. Mirisne note: mandarina, bergamota, vanilija, ambra, mošus, vetiver, jasmin, ljiljan, šljiva, đurđevak. Od posebno odabranih polimera dati će kosi sjaj i volumen. Dodaj na svoju kosu aktivne tvari hrane kosu i vlasište. Obogaćen sastojcima za zaštitu kose od statičkog elektriciteta. Praktično pakiranje i pogodan za sve tipove kose.
  Kataloška cijena 60.00 kn
 • Stranice: 1

hosting i dizajn HRCROWEB