A A A

Kolekcija za njegu stopala

FM je razvio i posebnu kozmetiku za stopala koja su najopterećeniji dio tijela tijekom dana. Na njih se često zaboravlja dok se ne pojave problemi kao što su neugodni mirisi, tvrda koža na stopalima, žuljevi, spuštena stopala, nabrekle noge. Ova inovativna kozmetika donosi olakšanje umornim nogama, reducira znojenje, uklanja zadebljanu kožu, čuva mekoću kože i daje ugodan miris stopalima.
 • Stranice: 1
 • PILI Piling za njegu stopala 75 ml.

  Kolekcija za njegu stopala

  Delikatna i kremasta dosljednost sa čvrstim česticama plovućca. Uklanja mrtve čestice kože i smanjuje zadebljanja, regenerira prirodnu mekoću i čuva prirodnu glatkoću kože. Priprema kožu na apsorpciju hidratantne kreme. Sadrži aktivne antibakterijske i antigljivične sastojke i ostavlja svježi miris ananasa.

  DO ISTEKA STARIH ZALIHA - Kataloška cijena 45,00 kn
  Kataloška cijena 70.00 kn
 • S003 Umirujuće osvježavajući gel 75 ml.

  Kolekcija za njegu stopala

  Donosi olakšanje umornim nogama. Sadrži osvježavajući mentol koji hladi i hidratizira kožu. Ekstrakt biljke hemamelis virginiana pomaže u reduciranju znojenja i smanjuje otečenosti kod umora stopala. Ekstrakt kamilice ima protuupalna i čisteča svojstva.
  Kataloška cijena 70.00 kn
 • KREM Krema za dubinsku hidrataciju 75 ml

  Kolekcija za njegu stopala

  Preporučuje se za suhu i tvrdu kožu. Sadrži sadrži emolijense i hidratante koji efikasno omekšavaju i hidriraju kožu stopala, sadrži provitamin B5 i regenerativna ulja pšeničnih klica. Epiderma čini svoje debele slojeve fleksibilnijima, pomaže da se obnovi odgovarajuća mekoća i nježnost kože, te ima predivnu aromu citrusa.

  DO ISTEKA STARIH ZALIHA - Kataloška cijena 48,75 kn
  Kataloška cijena 70.00 kn
 • Stranice: 1

hosting i dizajn HRCROWEB