A A A

Torbice, neseseri i kovčezi

Mnoge žene sa sobom u torbi nose sjajilo, ruž, nešto treće (za popravljanje tijekom dana), a kako ne bi tražile po torbi FM je je osmislio i dizajnirao kozmetičke torbice, nesesere i kovčege idealne za držanje ovakvih stvarčica. Ovo je nešto što svakoj ženi treba.
 • Stranice: 1
 • G163 Anti-ageing kozmetička torbica

  Torbice, neseseri i kovčezi

  Praktična i elegantna torbica sa supermodnim prošivanjem sa strane najmjenjena za držanje gold regenesis kolekcije. Izrađena je od mekog satena, a podstavljena pjenastom oblogom. Zatvara se patentnim zatvaračem.
  Dimenzije : Promjer: 20 cm, Visina: 9 cm
  Cijena Gold Regenisis kozmetičke torbice vrijedi po navedenoj cijeni jedino kod kupovine cijelog seta gold regenesis kolekcije (dnevne, noćne i kreme za područje oko očiju).
  Torbicu nije moguće naručiti posebno.

  Gold regenesis kolekcija
  http://www.parfemi-fm.com/?kolekcija-za-njegu-tijela-gold-regenesis,371
  Kataloška cijena 37,00 kn
 • G59 Kozmetička torbica

  Torbice, neseseri i kovčezi

  Sivo srebrne boje, sa satenskom oblogom za Vašu savršenu FM make up kozmetiku, ima prikladne crne ručkice, malih je dimenzija pa jemožete nositi kao dodatak u Vašoj torbici ili nositi samostalno što će nošenje ove sjajne torbice učiniti Vaše kretanje elegantnijim i suptilnim..
  Dimenzije : Dužina: 19 cm, Širina: 9 cm, Visina: 7 cm
  Kataloška cijena 85.00 kn
 • NES Kozmetički neser

  Torbice, neseseri i kovčezi

  Sakupi i organiziraj na jednom mjestu omiljenu kozmetu. Lijepi veliki neseser od mat poliuretana ecru boje, vrlo funkcionalan i prostran. Može stati u njega bez ikakvih problema proizvodi za njegu kože kao što su šampon, regenerator, losion za tijelo i gel za tuširanje. Stvara lijep set FM prtljažniku za kozmetiku.
  Dimenzije : Dužina: 25 cm, Širina: 11 cm, Visina: 15 cm
  Kataloška cijena 145,00 kn
 • KOV Kozmetički kovčeg - bordo

  Torbice, neseseri i kovčezi

  Neka sve vaše kozmetičke potrpštine budu lijepo organizirane i posložene, pregledne i uvijek na dohvat ruke. Kovčegr sa brojnim praktičnim džepovima i pregradama s unutarnje, ali i vanjske strane, dovoljno velik da u njega stane sva vaša kozmetika. Estetski kovčeg bordo boje izrađen je od crimson kodury, vodootporan, izuteno izdržljiv i lako se održava.
  Dimenzije : Dužina: 26,5 cm, Širina: 16 cm, Visina: 23 cm
  Kataloška cijena 145,00 kn
 • KOV Kozmetički kovčeg

  Torbice, neseseri i kovčezi

  Moderan kovčeg za svu kozmetiku na jednom mjestu idealan za svaku ženu bilo za dom ili putovanja Kovčeg ecru boje postavljen sa satenom iste boje vrlo je elegantan, ima tri džepa s gumenim gumbima tako da se lako može odvojiti make up od ostale kolekcije. Poklopac sa praktičnom ručkom omogućuje jednostavan pristup svojim sadržajima.
  Dimenzije : Dužina: 20 cm, Širina: 15 cm, Visina: 13.5 cm
  Kataloška cijena 200,00 kn
 • Stranice: 1

hosting i dizajn HRCROWEB